viernes, 17 de abril de 2020

Sant Jordi

Hi havia una vegada un drac, una princessa i un cavaller que eren molt amics i ho feien tot junts: 
Anaven de compres al mercat, cuinaven, jugaven a jocs i ballaven tota l'estona.

Va arrivar el 16  de Juliol, que al Regne d'Arevor era festiu perquè es celebrava la mort dels Lydgill que era una família noble molt dolenta que va portar una época de pobressa i de destrucció al Regne fins que el pare i la mare de la princessa els van fer front i van alliverar el poble.

Aquests dies es fan regals entre les famílies, veïns i amics. El drac va regalar-li una rosa al cavaller i vadeclarar el seu amor per ell i el cavaller vaacceptar i van passar de ser amics a parella. La princessa Aurora estava enamorada del drac i llavors es va tornar boja. Una nit va anar a casa de la família dels drac i va segrestar al Drac Serafí. Com era una princessa va portar a Serafí a una torre molt allunyada de la ciutat, en mig de les muntanyes. Al dia següent el Cavaller Agustí va anar a casa dels dracs amb un ram de margarides (què eren les flors preferides de Serafí) i es va trovar als pares plorant i llavors van explicar-li el que havia succeït.

Quan Agustí es va enterar va anar directament a la torre perquè coneixia molt bé a Aurora. Va atrapar-la i va admetre que nessessitava ajuda i van continuar sent amics per sempre. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

I ARA QUÈ Tothom de petit, quan ens han preguntat què voliem ser hem respost lo típic com ser jugador/a de futbol, metge, astronauta... P...