lunes, 21 de octubre de 2019


Halloween o castanyada?




Halloween és una festa festejada als països anglosaxons, també és festejada a països que han adoptat aquesta festa, ara com Espanya i països latinoamericans. En aquest festivitat la gent acostuma adisfreçar-se i demanar caramels i llaminadures dient "truc o tracte". 
Image result for halloween

La castanyada és una festivitat típica de Ctalunya. A altres regions d'Espanya també es celebra però amb el nom de Magosto. S'acostuma a disfraçar-se de castanyera i, menjar castañes a la brasa o al forn.

A mi m'agrada més la Castanyada perquè es menjen castanyes i és el meu fruit sec preferit.

jueves, 3 de octubre de 2019


LA MEVA PASSIÓ


La meva passió des de ven paetit sempre ha sigut viatjar arreu del món. Quan tenia dos anys els meus pares van comprar una autocaravana i el primer viatje va ser a astúries. EL següent any ja ens vam decidir a anar fora d'Espanya i vam visitar Suiça i Austria, vaig fer els meus 4 anys a Viena. Només he volat dos cops en ma vida, anar a mallorca i tornar, i ha sigut aquest any. Prefereixo viatjar en autocaravana perquè tens molta més llibertat que anar en avió i a un hotel.

I ARA QUÈ Tothom de petit, quan ens han preguntat què voliem ser hem respost lo típic com ser jugador/a de futbol, metge, astronauta... P...